Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.

Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!

Miksi syödä enemmän kalaa

Katkarapuskagen

Katkarapuskagen on näyttävä ja herkullinen ympärivuotinen klassikko. Voit tarjoilla katkarapuskagenit omana ruokalajinaan kokonaisina runsastäytteisinä leipinä tai pienempinä alku- tai coctailpaloina. Niin tai näin – Suosio on taattu.

Kuumat katkarapuavokadot

Kokeile vaihteeksi avokadoja lämpiminä!

Katkarapu-melonisalsa avokadolla

Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.

Vuohenjuustoleivät

Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.

Uppomunat, savukala ja papu-paprikalisäke

Uppomunat ovat monen herkku. Ja kananmuna muodossa tai toisessa maistuu kalan kanssa.

Sweet chili-ananaskastike, kasvikset ja savukala

Makea chilikastike sopii erinomaisesti savukalalle ja kasviksille.

Sushisalaatti lasissa eli sushi-purkkisalaatti

Kokoa sushin aineksista purkkisalaatti tai ruokaisa kulhoruoka. Saat sushin maut ja ainekset mutta valmistus on nopeampaa ja syöminen onnistuu rennosti.

Savukalaa ja halloumia

Halloumi on kasvissyöjien ja nuorison suosikki. Grillaa sitä kirjolohen ja vesimelonin kanssa.

Ruukkusiika

Ilahduttavan uudenlainen kalaherkku vaikka joulu- tai buffet-pöytään

Parsaa kylmäsavulohella ja valkohomejuustolla

Keitetty parsa kannattaa herkutella kylmäsavulohen ja valkohomejuuston kera.

Mäti-lohihyytelö

Mäti ja kylmäsavulohi tekevät juhlan.

Melonisalsa ja savukirjolohi

Melonisalsa on maukas ja näyttävä lisäke savukalalle.

Marinoidut savusilakat

Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.

Lohipastramisalaatti ja vihreä kermakastike

Lohipastarmista voit koota maukkaan salaatin.

Lohipastrami

Herkullinen tapa valmistaa lohta noutopöytään tai salaattiin.

Lohicarpaccio

Sitruunalla kypsennetty lohi on keveä ja raikas alkupala.

Graavilohta, ruisleipää ja konjakkisinappia

Konjakki tekee sinapista erityistä herkkua.

Graavisilakkavoileipä

Silakka maistuu myös leivällä! Voit tarjota silakkavoileivät esimerkiksi alkuruokana tai huikopalana.