Sinäkin jäät pian koukkuun!Makeiden ja suolaisten vesien antimista monipuolista, hyvää ruokaa.
Koska kala on intohimomme, haluamme auttaa sinua tutustumaan näihin upeisiin raaka-aineisiin ja tekemään niistä helposti parasta pöytään. Reseptikirjastostamme löydät ohjeita, joiden avulla loihdit kalasta ja äyriäisistä herkkuja, jotka vievät kielen mennessään!
Katkarapuskagen
Katkarapuskagen on näyttävä ja herkullinen ympärivuotinen klassikko. Voit tarjoilla katkarapuskagenit omana ruokalajinaan kokonaisina runsastäytteisinä leipinä tai pienempinä alku- tai coctailpaloina. Niin tai näin – Suosio on taattu.
Kuumat katkarapuavokadot
Kokeile vaihteeksi avokadoja lämpiminä!
Katkarapu-melonisalsa avokadolla
Maukkaat alkupalat tai iltaherkut saat avokadosta, katkaravuista ja cantaloupemelonista.
Vuohenjuustoleivät
Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.
Uppomunat, savukala ja papu-paprikalisäke
Uppomunat ovat monen herkku. Ja kananmuna muodossa tai toisessa maistuu kalan kanssa.
Sweet chili-ananaskastike, kasvikset ja savukala
Makea chilikastike sopii erinomaisesti savukalalle ja kasviksille.
Sushisalaatti lasissa eli sushi-purkkisalaatti
Kokoa sushin aineksista purkkisalaatti tai ruokaisa kulhoruoka. Saat sushin maut ja ainekset mutta valmistus on nopeampaa ja syöminen onnistuu rennosti.
Savukalaa ja halloumia
Halloumi on kasvissyöjien ja nuorison suosikki. Grillaa sitä kirjolohen ja vesimelonin kanssa.
Ruukkusiika
Ilahduttavan uudenlainen kalaherkku vaikka joulu- tai buffet-pöytään
Punasipuli-tillihöystetty graavilohi
Helppo lisuke graavikalasta.
Parsaa kylmäsavulohella ja valkohomejuustolla
Keitetty parsa kannattaa herkutella kylmäsavulohen ja valkohomejuuston kera.
Mäti-lohihyytelö
Mäti ja kylmäsavulohi tekevät juhlan.
Melonisalsa ja savukirjolohi
Melonisalsa on maukas ja näyttävä lisäke savukalalle.
Marinoidut savusilakat
Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.
Lohipastramisalaatti ja vihreä kermakastike
Lohipastarmista voit koota maukkaan salaatin.
Lohipastrami
Herkullinen tapa valmistaa lohta noutopöytään tai salaattiin.
Lohicarpaccio
Sitruunalla kypsennetty lohi on keveä ja raikas alkupala.
Graavilohta, ruisleipää ja konjakkisinappia
Konjakki tekee sinapista erityistä herkkua.
Graavisilakkavoileipä
Silakka maistuu myös leivällä! Voit tarjota silakkavoileivät esimerkiksi alkuruokana tai huikopalana.